Bemutatkozás

Weboldal: Webexpo kft. – IT szolgáltatások és Licenc értékesítés

A Webexpo Kft. 2001-ben alakult. Jelenlegi székhelye 1138 Budapest, Cserhalom u. 7. 6/4.

A vállalkozás három telephellyel rendelkezik, ebből kettő Budapesten, egy pedig Mórahalmon van. Ezekből a két budapesti saját tulajdonú ingatlan, a mórahalmi pedig bérelt.

Jelenlegi létszáma 8 fő, árbevétele nem haladja meg a 2millió EUR-t, így mikro vállalkozásnak számít.

A vállalkozás legutolsó hatályos társasági szerződése 2021.11.22-én készült. Számos tevékenységi körrel rendelkezik, fő tevékenysége azonban az Egyéb információ-technológiai szolgáltatás. Bevételének nagy része is ebből a tevékenységből származik.

A korábbi évekhez képest változatlanul a végső tulajdonos és a cégjegyzésre jogosult személy 2017. óta Horváth Csaba, aki több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik cégvezetés terén. Több jól működő vállalkozásban tulajdonosi és vezetői szerepet tölt be.

Az elmúlt egy évben tulajdonosváltás történt, melynek oka egy holding struktúra kialakítása, melynek feje a Chess4U Zrt lett, akinek tulajdonosa Horváth Csaba.

Horváth Csaba tulajdonába tartozik a Parking Invest Kft is, mely jelenleg egy 40 férőhelyes parkolóházat üzemeltet Budapest egyik frekventált helyén, az Osvát utcában, illetve saját ingatlannal is rendelkezik, melyet bérbead.

A vállalkozás fő profilja az információ-technológiai szolgáltatás, ezen belül IT üzemeltetés, licenc értékesítés/kereskedelem, szoftvergazdálkodási és IT stratégiai tanácsadás.

Azonban emellett tevékenységi köre kiterjed a saját tulajdonú ingatlan adásvételre, bérbeadásra is. Jelenleg két saját tulajdonú ingatlannal rendelkezik kb. 200 millió Forint értékben, melyeket bérbeadás útján üzemeltet.